Bel ons: 06-51149076

Jorden Wigger Timmerwerken

Jorden Wigger Timmerwerken is sinds 2007 uw partner voor solide renovatie, nieuwbouw en andersoortige timmerwerken. Hier geldt nog kwaliteit door oog voor detail, gevoel voor finesse en aandacht voor de wensen van de klant. Of het nu gaat om een woonhuis, garage, dakkapel, hoogzit of een kantoor.En of het nu nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie betreft.

 

Duidelijkheid en communicatie

Kwaliteit begint al ver voordat de opdracht wordt uitgevoerd. De aanpak is gebaseerd op duidelijkheid. Samen met de klanten worden afspraken gemaakt omtrent: planning, uitvoering en het te leveren werk. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en ontstaan gaandeweg of achteraf geen misverstanden.

 

Flexibiliteit

Het kan altijd gebeuren dat er gaandeweg veranderingen van inzicht optreden over het op te leveren resultaat. Hoewel de tekening en de afspraken altijd leidend zijn, kan hiervan zonder meerkosten worden afgeweken om zo het optimale resultaat voor de klant te realiseren.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat de site vragen oproept over:

    • Hoe zou JW Timmerwerken deze klus aanpakken?
    • Hoe is JW Timmerwerken in te passen in een bestaande aannemersovereenkomst?
    • etc.

Als u het antwoord op deze vragen niet terugvindt bij de vraag/antwoord pagina, dan kunt u hiervoor (en voor alle andere vragen) contact leggen met JW Timmerwerken .

Bezoek / Postadres
Verdere gegevens JW Timmerwerken

JW Timmerwerken
Dorpermeienweg 8
7591 NK, Denekamp
Tel:06-51149076
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bank: Rabobank
Rekening nummer: 13.34.74.283
IBAN nr: NL81RABO0133474283
KvK: 08161151
BTW: 103974726
JWBouw&Timmerwerken